FAQ


Er produktet jeg ønsker på lager?
Alle varene som man kan kjøpe i nettbutikken er på vårt lager i Trondheim, og alle produkter vil bli sendt ut fra vårt lager så snart vi har mottatt og registrert din ordre.
 
Har jeg returrett?
Vi har 14 dagers full returett på alle varer.

Når sendes pakken?
Om det ikke er noen helligdager i nærheten blir pakken sendt fra oss innen 24 timer og ordrer som kommer inn før klokken 15.00 blir sendt samme dag! Leveringstiden er som regel 1-3 virkedager.
 
 
Jeg har mistet min Klarna faktura, hva gjør jeg?
Har du mistet fakturaen tar du kontakt med info@klarna.no og forklarer hva det gjelder, så sender de deg ny faktura på e-post.
 
 
Kan du ikke handle med Klarna som betalingsvalg?
Klarna tar automatisk en kredittsjekk av deg før de utfører handelen. Om handelen ikke går gjennom kan du ta kontakt med Klarna på telefon 21 01 89 91. Åpningstidene er: Mandag - Fredag 08.00 - 17.00
 
 
Bloggsamarbeid?
Om du har en blogg og ønsker å samarbeide i forhold til sponsing av produkter etc kan du kontakte oss på kontakt@posytron.no.


Jeg har mottatt et brev fra Klarna som må signeres, hva er dette?
For å kunne delbetale med Klarna trenger de deres signering. Om du ikke ønsker dette tar du kontakt med Klarna på info@klarna.no
 
 
Jeg får ikke gjennom betalingen med DIBS, hva er problemet?
Vi har hatt et problem hos noen med betalinger på nettleseren Google Chrome. Om du bruker denne nettleseren anbefaler vi deg å skifte til en annen nettleser om Google Chrome ikke fungerer. I tillegg er det viktig at kunden har en oppdatert versjon av Java for å kunne fullføre betalingen gjennom bankID. 
 
 
Hvor mye koster det å handle hos posytron?
Hos posytron.no skal det være lønnsomt å handle, og vi strekker oss ekstra langt for at du skal gjøre det beste kjøpet hos oss! Vi har gratis frakt ved kjøp over 500,- og ingen skjulte kostnader tilknyttet til noen av produktene. Hos oss er det produktet du betaler for!


Hvordan fungerer "Bli kunde" siden, og må jeg bli kunde for å handle?
For å bli kunde hos oss kreves det at du oppretter en konto. Du trenger ikke å bli kunde for å handle hos oss.
Som kunde får du full oversikt over dine tidligere ordrer og kan redigere kontakt- og leveringsinformasjon.
 
 
Om det er noen produkter jeg savner, kan dere skaffe det?
Er det noen produkter du savner eller skulle ønske var i butikken er vi alltid åpne for forslag. Du kan kontakte oss på info@posytron.no

 
Kan bedrifter bestille hos dere?
For bestilling av store ordrer til bedrifter og andre organisasjoner har vi gjort individuelle avtaler tidligere. Om en bedrift ønsker å bestille store ordrer er det bare å sende en forespørsel til info@posytron.no
 

Bestillinger til Europa?
Vi kan for øyeblikket ikke ta i mot bestillinger fra andre land enn Norge, Sverige og Danmark. Dette på grunn av restriksjoner i henhold til vår innløser-avtale med bank.


Har dere en butikk hvor jeg kan kjøpe og/eller hente varer? 

Vi har for tiden ingen butikk der du kan kjøpe eller hente varer, men det kan gjøres avtaler ved store ordrer eventuelt bedriftsavtaler hvor ordren kan hentes på vårt lager.