Omtaler

Tilbakemeldinger:
 
Her legger vi ut omtaler vi har fått på epost og andre medier. Du kan også se våre omtaler fra bekreftede kunder på Trustpilot HER
 
 
"Rask levering og god service. Anbefales!"
Kilde: Jonas, Norges nettfavoritter (posten.no)
 
 
 
Ville bare fortelle at jeg er kjempefornøyd med deres raske levering! Skulle nesten ikke tro det er mulig, var litt skeptisk om jeg fikk varen innen i morgen fredag, da jeg reiser til Spania for noen mnd. Bestilte tirsdag formiddag etter jeg hadde lest om firmaet i Adresseavisen og onsdag formiddag har jeg varen i min postkasse!!

Vil med dette takke for noe jeg nesten trodde var umulig og jeg kommer helt sikkert til å benytte meg av firmaet igjen! Lykke til videre!

Kilde: Liv Gunnes Kvaal, Tilbakemelding på E-post

 

 

Bestilling ble levert i løpet av få dager. Den ene høyttaleren var dessverre defekt og kontaktet kundeservice. Fikk veldig rask tilbakemelding og ypperlig service! Returnerte høyttalerne i midten av desember og fikk nye tilsendt allerede før jul! :) Absolutt et nettsted jeg kan anbefale!

Kilde: Solveig Drange, Tilbakemelding på E-post

 
 
"Jeg bestilte en høyttaler for noen uker siden. Jeg fikk varene veldig fort (tror det var 2 dager?) og høyttaleren var fantastisk god! Jeg hadde problemer med å koble den opp mot bluetooth i starten, men jeg tok kontakt med kundeservice å fikk hjelp på minuttet! Kan virkelig anbefale denne nettbutikken :-)"
Kilde: Linda, Norges nettfavoritter (posten.no)

 

"Bestilte batterideksel til iphone 5 herfra. Mottok dette etter 2 dager og jeg er kjempefornøyd så langt! Dette er en nettbutikk jeg kan anbefale videre."
Kilde: Magnus, Norges nettfavoritter (posten.no)
 
 
    
 
Denne nettbutikken er relativt nyoppstartet, men imponerte meg virkelig. Jeg bestilte 2 høytalere til mine to sønner. Handlinga gikk raskt og efektivt. Jeg fikk totalprisen oppgitt med engang og sjekket ut med Visa. Etter 2 dager var varene i posten. Jeg tenker at nye og seriøse nettbutikker har en større sjanse til å ta vare på de kundene man har slik at den service jeg fikk ble svært bra.
Kilde: Anders, Bestenettbutikker.com
 
 
   
"Liker denne siden godt! :) har mye kult."
Kilde: Jonette, Norges nettfavoritter (posten.no)
 
 
 
Media:
  

I November 2013 ble vi kåret til månedens nettbutikk hos 24nettbutikk.no! Link til artikkel:    http://blog.24nettbutikk.no/manedens-butikk/


04.02.14 ble vi omtalt i utdanningsnytt.no. Se artikkel her: http://www.utdanningsnytt.no/4/Meny-B/Samfunn/Okonomi/Elev-driver-nettbutikk-i-kjelleren-/